FAQ

Her finder du svar på de mest ofte stillede spørgsmål. Du er velkommen til at kigge vores FAQ side igennem, og forhåbentligt finder du de svar du søger. Hvis du ikke finder hvad du søger, er du velkommen til at skrive en besked til os under menuen "kontakt", eller ringe til os. Vi vil hurtigst muligt besvare dit spørgsmål.


 

Hvordan sætter man klister på?

          For at opnå det bedste resultat og længst mulige holdbarhed, anbefaler vi at du bruger vores monteringsvejledninger til monteringen af dine stickers. Du kan finde monteringsvejledningerne og downloade dem under menuen ”Downloads”, i hovedbjælken på vores hjemmeside.

 

Hvor lang er leveringstiden?

          Leveringstiden på vores produkter er forskellige. Det afhænger meget af hvor travlt vi har på det tidpunkt, du bestiller dine produkter. Ordre på stickers, behandles oftest på 5-10 arbejdsdage. Vi holder vores kunder opdateret under processen, hvis behandlingen varer over 5 arbejdsdage. Leveringen af andre produkter kan tage op til 14 dage, alt afhængigt af hvor individuelle produkterne er. SOS-Racingparts har meget travlt i perioden januar til og med maj - og derfor kan leveringstiden løbe op på 3-4 uger. Det er grundet sæson start i cross og der skal mange cykler ud og kører i denne periode. Derfor kan der godt forekomme en længere leverings tid i denne periode.
 

Hvad er holdbarheden på klister?

          SOS-Racingparts bruger det hidtil stærkeste materiale på markedet. Vores materiale er også meget fleksibelt, og kan derfor let monteres på alle mx’ere. Det er svært at definere holdbarheden på vores klister, da den afhænger meget af hvordan man får monteret og behandler klisteret. Vores holdbarhed er rigtig god, og vi har mange positive reaktioner på det. Vores klister er aggressivt og vores laminat er tyk og slidstærk. Det er fremstillet til et formål, nemlig motocross sportens strabadser.
 

Hvordan bestiller jeg?

          Bestillingen af vores produkter, finder sted her på hjemmesiden. Du kan som kunde se alle vores produkter og bestille dine personlige stickers, her på siden. Vi har et hav af stickers og andre produkter til motocross sporten. Når du har gennemført din bestilling, har du haft mulighed for at oprette dig som kunde i vores butik. Her kan du logge på, og se alle dine ordre og følge med i hvordan de behandles. Du har også mulighed for at modtage et nyhedsbrev, hvor du kan se vores nyheder, og hører om hvad vi foretager os på fabrikken.

 

Hvordan ved jeg at klisteret passer til min MX’er?

          Når du bestiller stickers hos os, bruger vi altid skabeloner som passer til standard skærm sæt. Der findes mange forskellige uoriginale skærm sæt på markedet, og de fleste er 100 % identiske med original plastic. Dog er der enkelte undtagelser, som i bør være opmærksomme på.  Følgende plastic producenter, er kendt for at have lavet enkelte ændringer i forehold til original plastic: UFO-Plastic, WRP og Cycra plastic. Hvis du som kunde anvender disse typer for plastic, bedes i anføre det i jeres bestilling, så vi er klar over at vi skal tage en anden skabelon i brug. Dette er kundens eget ansvar. Se også vores handelsbetingelser for yderligere info.