Stickers - Custom Design

Stickers - Custom Design

Hos SOS Racing Pats, har du mulighed for at være med til at designe dine helt egne stickers til din MX’er, Quad, Vandscooter, Jet-ski, Gokart mm.

 

Det er forholdsvis simpelt at komme igang, dog skal du gøre små overvejelser for at gøre hele processen lettest muligt for begge parter. Vi ønsker at hjælpe dig med at få dine vildeste ønsker over på dine stickers, og dette gøres lettest, hvis du gør dig nogle overvejelser inden du kontakter os. Se venligst de ting du før forberede nedenfor.

 

Ønsker du at starte et mindre team, eller har dig og kammeraterne en idé om at i vil have ens stickers på jeres racer, som ikke ligner alle andres, er dette den identielle løsning. Alt efter antal, og hvor avancerede et design i ønsker, kommer vi selvfølgeligt med et tilbud på dette.

 

 

 

 

 - Kig eventuelt efter inspiration på nettet. Prøv at finde nogle elementer du godt kan lide fra andre stickersæt eller billeder. Du kan evt. se billederne på vores Facebook eller Instagram profiler.

 

 - Hvis du ønsker sponsor logoer på, så fremskaf dem inden vi går igang med at designe dine stickers. Det gør det lettere for os, at lave et design hvorpå logoerne passer godt ind i. Logoerne skal sendes til os pr. mail i   PDF, AI, EPS eller CDR format. For yderligere information om dette, se venligst vores ”Gode råd om logoer”, som du kan downloade her på siden.

 

 - Du skal være opmærksom på at prisen er væsentlig højere end vores andre serier og produkter du finder på vores hjemmeside, alt efter om du ønsker metal farver, gennemsigtige print eller chrome. For at få en nøjagtig pris, skriv eller ring da venligst til os.

 

 

 

 

Gode råd om logoer
Tjekliste før godkendelse