Levering

 

SOS-Racingparts sørger for levering med Fragtmand til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at Fragtmand overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Fragtmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Fragtmandens kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. SOS-Racingparts kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragtmand. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender SOS-Racingparts naturligvis en ny leverance uden beregning. HUSK altid, at kontrollere den modtagne pakke for fejl, da Fragtmand er ansvarlig for skader og straks skal gøres opmærksom på disse.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Fragtmandens målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Leveringer til Færøerne, Grønland og udlandet kan lade sig gøre, dog gælder ovenstående retningslinjer ikke hertil. Ved bestillinger vil du modtage særskilt e-mail med evt. ekstra leveringsomkostninger og leveringstid.

Leveringstiden på vores produkter er forskellige. Det afhænger meget af hvor travlt vi har på det tidpunkt, du bestiller dine produkter. Ordre på stickers, behandles oftest på 5-10 arbejdsdage. Vi holder vores kunder opdateret under processen, hvis behandlingen varer over 5 arbejdsdage. Leveringen af andre produkter kan tage op til 14 dage, alt afhængigt af hvor individuelle produkterne er. SOS-Racingparts har meget travlt i perioden januar til og med maj - og derfor kan leveringstiden løbe op på 3-4 uger. Det er grundet sæson start i cross og der skal mange cykler ud og kører i denne periode. Derfor kan der godt forekomme en længere leverings tid i denne periode.