Monster Energy Yamaha

Monster Energy Yamaha
1.399,00 DKK Pris ex. moms 1.119,20 DKK

Vi har hos SOS Racing Parts, designet en serie af pre-designet sticker-kits, for at gøre det lettere for netop dig. De sparer dig for både tid og penge. Hvert sæt leveres komplet med dit navn, nummer og logoer som du angiver i ordreprocessen nedenfor.

Sticker-kittet inkluderer: stickers til kølerskjolde, tank (kun på enkelte modeller), sidenummerplader, filterkasse, bagskærm, forskærm, forgaffel beskyttere og bagsvingere. (indholdet kan variere af den valgte model).

Ordrerprocess: Når ordren er modtaget, sætter vi designet i gang, præcis som du bestilte det, sender dig en mail med et udkast, som du skal godkende (hvis du ønsker/ vælger det). Når det er godkendt, printer vi dine stickers og sender dem afsted til din adresse eller ligger dem klar til afhentning i vores butik. Leveringstiden er lidt afhængig af tidspunktet på sæsonen, men vi bestræber os på at levere online ordre inden for 2-3 dage(alt efter hvornår vi modtager din godkendelse).

Kvalitet: Alle sticker-kits fra SOS Racing Parts er trykt og lamineret med de mest holdbare materialer som findes på markedet pt. Vores medie er udstyret med unikke Air-Release kanaler, hvilket gør monteringen lettere, reducere rynker samt luftbobler. Vi benytter topmoderne udstyr, vores printere er de fineste som findes i trykbranchen. Klarheden og farverne, som vi kan printe på vores printere er langt udover de fleste af vores konkurrenter. Dette giver os mulighed for at matche farver med en uovertruffen præcision. Du kan læse mere om de folier og laminater vi bruger HER.

Bemærk: Det endelige design er muligvis ikke identisk med det på produktbilledet. Små ændringer såsom linjevinkler og/ eller fine detaljer kan ændres alt efter model/ årgang. Dette sticker-kit indeholder ikke sædebetræk, plastik. Der medfølger 5 GRATIS miniplader.

Top